Een “normale” fotoshoot bij FotoBoe kost € 120. Hierbij is één afdruk van 20 x 30 inbegrepen. Onder een “normale” fotoshoot versta ik een keuze uit één van de stijlen zoals op de site te zien zijn. Foto’s op eigen locatie zijn natuurlijk ook mogelijk en vind ik erg leuk om te doen! Buiten een straal van 15 kilometer worden reiskosten in rekening gebracht.

De “andere” fotoshoot is de babyshoot. De echte newborn-foto’s met de slapende baby’s kunnen het beste binnen twee weken na de bevalling gemaakt worden. Ik kom hiervoor bij de baby thuis, dus je hoeft de deur niet uit. Later is uiteraard ook mogelijk, alleen worden slapende foto’s dan lastiger. Maar mooie ogen doen het natuurlijk ook erg goed als ze juist weer wat ouder zijn. En als ze steviger in de nek zijn heeft dat ook weer z’n voordelen.
We nemen de tijd die nodig is en dat is dus vaak meer dan bij de “normale” fotoshoot. Er is altijd tijd voor een voeding of om het moment af te wachten dat de kleine in slaap valt. De babyshoot kost hierdoor € 150. Het is ook mogelijk om cadeaubonnen te geven voor een babyshoot. Dit kan ook voor kleinere bedragen, dan is het voor de ouders een korting op het totaalbedrag.

Ongeveer twee weken na de fotoshoot komt de bewerkte selectie in een (met wachtwoord beveiligd) online album en kun je de foto’s bekijken. Vervolgens kunnen we eigenlijk drie dingen doen.
Je kunt via dat online album rechtstreeks producten bestellen. Omdat er één afdruk van 20 x 30 inclusief is, krijg je een waardebon van € 10 in de webshop.
De tweede optie is vaak prettig als je niet kunt kiezen en eigenlijk alle foto’s op USB-stick wilt bestellen. Dit kan voor een meerprijs van € 100.
Als derde kunnen we afspreken om de gemaakte foto’s samen bij mij op een groot scherm te bekijken. Wanneer je van te voren een foto aanlevert van de ruimte waar de foto moet komen te hangen, kunnen we meteen zien welk formaat het mooist past en hoe de foto in de ruimte staat. Ook alle lijstjes die je in huis hebt kunnen we gaan vullen. Een ander voordeel van deze bestelsessie is dat we foto’s onderling beter kunnen vergelijken, waardoor je de goede keuze voor een afdruk kunt maken.
Het laatste voordeel van de bestelsessie is dat je voorbeelden van de materialen kunt zien/voelen/ervaren. Te denken is aan canvas, dibond, aluminium, plexiglas en fotopapier zowel glanzend als mat. De prijslijst van de verschillende materialen staan ook in de webshop van het online album.