Hallo, welkom op mijn site. Met veel plezier maak ik jullie foto’s om die mooie momenten vast te leggen.

Mijn naam is Jeannet Verbeek. Al een leven lang bezig om alles zo mooi mogelijk vast te leggen. Daarom Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool gevolgd om het volledig in de vingers te krijgen en uit te vogelen wat ik nu echt met fotografie wil… Mooie bijzondere en pure kinderportretten maken dus! Maar daar horen ook gezinsportretten en (newborn) baby’s bij.

Sinds 1996 woon ik op onze mooie boerderij (zie CONTACT) tussen Arnhem en Nijmegen samen met mijn man en onze drie kinderen. De combinatie tussen fotografie en de boerderij blijft ontzettend leuk en zo is FOTOBOE ontstaan. Het is net iets extra’s wat je bij andere fotografen niet vindt terwijl je het op de foto niet perse terug hoeft te zien. De ene keer gaan we eerst even naar buiten om het ijs te breken. De andere keer is het het “toetje” wat in de herinnering van het kind blijft hangen. Deze foto hebben we op de boerderij gemaakt!

Sinds 2021 hebben we er een “tak” bij! Je kunt nu via www.hartvoorkaas.nl de kaas bestellen die gemaakt is in onze fabriek en (onder andere) ook van onze melk. Klik voor meer informatie hier.